پخت نان تازه با مخمر ۴۵۰۰ ساله!بعلاوهتصاویر

پخت نان تازه با مخمر ۴۵۰۰ ساله!بعلاوهتصاویر ساخت اپل آی دی: فكر می كنید وقتی یك فیزیكدان، یك شیمیدان و یك مصرشناس یك كوزه حاوی مخمر از مصر باستان به جا مانده از ۴۵۰۰ سال پیش را در اختیار داشته باشند، با آن چه می كنند؟ پاسخ شاید هر چیزی باشد جز پختن نان تازه!


به گزارش ساخت اپل آی دی به نقل از ایسنا و به نقل از سی بی اس نیوز، آشپزی مسلما هم یك هنر و هم یك علم است و اگر شما یك فیزیكدان باشید كه یك مقدار مخمر ۴۵۰۰ ساله در اختیار دارد، می توانید علمی نان بپزید!
"سیموس بلكلی"(Seamus Blackley) دانشمند و طراح بازی های ویدئویی اخیرا با استفاده از مقداری مخمر باستانی كه در یك سفال مصری متعلق به ۴۵۰۰ سال پیش یافت شده است، یك قرص نان پخت و این آشپزی خاص وی در فضای مجازی معروف شده است.
بلكلی با دكتر "سرنا لاو" مصرشناس و "ریچارد بومن" میكروبیولوژیست همكاری كرد تا نمونه های مخمر را از موزه دیرینه شناسی و مردم شناسی "پیبادی"(Peabody) در هاروارد در اختیار بگیرد.
وی در توئیتر توضیح داد: این مخمر از منافذ گلدان های سرامیكی مصر باستان كه زمانی برای تولید آبجو و نان استفاده می شده است، برداشته شد.


بلكلی و همكارانش بیشتر از یك سال مشغول جمع آوری مخمر از این گلدان ها بودند و میكروارگانیسم های موجود در آنها را مورد مطالعه قرار دادند.
وی نوشت: نمونه ها برای تجزیه و تحلیل دقیق به "بومن" سپرده شدند. البته من شیطنت كردم و كمی از آنرا نگه داشتم.
بلكلی نمونه خویش را استریل كرد و سپس آنرا برای پخت نان به كار برد. وی مخمر را با دانه های باستانی و ارگانیك تركیب كرد، مقداری آب و روغن زیتون تصفیه نشده اضافه كرد و یك خمیر ترش باستانی در قرن بیست و یكم ایجاد كرد.


بلكلی در توییتر خود نوشت: ایده این است كه یك خمیر با موادی كه مخمر از ۴۵۰۰ سال در خود دارد تهیه شود. عطر این مخمر با هر چیزی كه من تابحال تجربه كرده ام، متفاوت می باشد.
او از هر مرحله از مراحل پخت عكس می گرفت و باآنكه برای استریل كردن و تزریق مخمر باستانی باید چند مرحله اضافی را پشت سر می گذاشت، اما در نهایت به یك خمیر معمولی رسید.
وی با به اشتراك گذاشتن عكسی از خمیر حاصل نوشت: این خمیر باستانی به صورت دیوانه واری تخمیر شده و عمل آمده است.
بلكلی بعد از پخت نان از خمیر باستانی نوشت: عطر آن شگفت آور و جدید است. این نان بسیار شیرین تر و غنی تر از خمیرهایی است كه به آن عادت كرده ایم. این یك تفاوت بزرگ است. پس از خنك شدن هم طعم آنرا می چشیم.


سپس لحظه تاریخی چشیدن طعم این خمیر باستانی فرا رسید. بلكلی در مورد طعم این نان خاص نوشت: تكه های این نان سبك و پر از منفذ است. عطر و طعمش فوق العاده است. من احساساتی شده ام.
ایشان در ادامه نوشت: این نان واقعا متفاوت و معركه است و به راحتی می توانید آنرا تشخیص دهید. این بسیار هیجان انگیز است و من بسیار متحیر هستم كه كار كرد.





منبع:

1398/05/19
18:35:21
5.0 / 5
4268
تگهای خبر: فضای مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
خرید اپل آیدی - ساخت اپل آیدی

idstore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساخت اپل آی دی محفوظ است

ساخت اپل آی دی

سفارش ساخت اپل آی دی